Magazine de mobilă

Magazine de mobilă

Mendola Pro  desfășurându-și activitatea în domeniul decorațiunilor interioare oferă posibilitate de colaborare magazinelor de mobilă, care vor să diversifice domeniul de activitate sau vor să ofere servicii complexe clienților lor, având astfel posibilitatea de a-și fideliza clientela pe o perioadă îndelungată.
Pentru a completa oferta magazinului dumneavoastră vă recomandăm următoarele categorii de produse:

  • Textile decorative: poduse home textiles ca perdelele și draperiile finite, modele deosebite de pături și cuverturi de pat și alte accesorii pentru living, dormitor sau baie.
  • Tablouri: un alt domeniu caracteristic, cuprinde o selecție reprezentativă de picturi manuale. De la stilul urban până la clasicele tablouri de peisagistică, picturile noastre sunt create de artiști care prin îmbinarea mai multor tehnici dau naștere unor lucrări de excepție. Motivele florale și cele abstracte sunt doar câteva tematici a colecției oferite.
  • Perne, pilote, lenjerii de pat: oferim perne-pilote antialergice, tratate cu Aloe Vera, având umplutură nanofibră sau puf și pană, toate de o foarte bună calitate, completat de o colecție deosebită de lenjerii de pat din bumbac.

Sunteți interesați de ofertele propuse sau doriți să inițiați alte modalități de colaborare?
Pentru mai multe informații vă rugăm adresați-vă consultanților Mendola Pro.
Vom căuta cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru Dumneavoastră.