Magazine de perdele și draperii

Magazine de perdele și draperii

Mendola Pro desfășurându-și activitatea în domeniul decorațiunilor interioare și cadourilor de peste 14 ani, oferă posibilitate de colaborare magazinelor de perdele şi draperii. Experienţa dobândită ne arată că aceste două domenii de activitate se completează foarte bine reciproc.
Gama decoraţiunilor interioare vă oferă  posiblitatea de a diversifica oferta magazinului Dvs. cu următoarele categorii de produse:

  • Textile decorative: poduse home textiles ca perdelele și draperiile finite, modele deosebite de pături și cuverturi de pat și alte accesorii pentru living, dormitor sau baie.
  • Tablouri: un alt domeniu caracteristic, cuprinde o selecție reprezentativă de picturi manuale. De la stilul urban până la clasicele tablouri de peisagistică, picturile noastre sunt create de artiști care prin îmbinarea mai multor tehnici dau naștere unor lucrări de excepție. Motivele florale și cele abstracte sunt doar câteva tematici a colecției oferite.
  • Perne, pilote, lenjerii de pat: oferim perne-pilote antialergice, tratate cu Aloe Vera, având umplutură nanofibră sau puf și pană, toate de o foarte bună calitate, completat de o colecție deosebită de lenjerii de pat din bumbac.
  • Cadouri: ramele foto, cutiile pentru bijuterii, vazele sunt doar câteva din articolele care sunt preferate pentru a le dăruii.
  • Decorațiuni sezonale: de Crăciun, de Paște, de Primăvară, de Toamnă, toate sunt oferite într-o gamă atent selectată ce se adaptează tendințelor noi de design.

Sunteți interesați de ofertele propuse sau doriți să inițiați alte modalități de colaborare?
Pentru mai multe informații vă rugăm adresați-vă consultanților Mendola Pro.
Vom căuta cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru Dumneavoastră.