Magazine decorațiuni interioare

Magazine decorațiuni interioare

Mendola Pro  desfășurându-și activitatea în domeniul decorațiunilor interioare și cadourilor de peste 14 ani, oferă posibilitate de colaborare redistribuitorilor în acest domeniu, garantând succesul unei afaceri printr-o gamă generoasă de produse, cum ar fi următoarele:

  • Arta mesei: servicii de masă din porțelan și ceramică, tacâmuri, pahare, platouri și boluri pentru servit, fețe de masă, accesorii pentru masă etc.
  • Articolele de bucătărie: boluri, vase termorezistente pentru gătit și servit, suporturi pentru îngrediente și condimente, căni și farfurii, coșuri.
  • Textile decorative: poduse home textiles ca perdelele și draperiile finite, modele deosebite de pături și cuverturi de pat și alte accesorii pentru living, dormitor sau baie.
  • Tablouri: un alt domeniu caracteristic, cuprinde o selecție reprezentativă de picturi manuale. De la stilul urban până la clasicele tablouri de peisagistică, picturile noastre sunt create de artiști care prin îmbinarea mai multor tehnici dau naștere unor lucrări de excepție. Motivele florale și cele abstracte sunt doar câteva tematici a colecției oferite.
  • Perne, pilote, lenjerii de pat: oferim perne-pilote antialergice, tratate cu Aloe Vera, având umplutură nanofibră sau puf și pană, toate de o foarte bună calitate, completat de o colecție deosebită de lenjerii de pat din bumbac.
  • Cadouri: ramele foto, cutiile pentru bijuterii, vazele sunt doar câteva din articolele care sunt preferate pentru a le dăruii.
  • Decorațiuni sezonale: de Crăciun, de Paște, de Primăvară, de Toamnă, toate sunt oferite într-o gamă atent selectată ce se adaptează tendințelor noi de design.

Sunteți interesați de ofertele propuse sau doriți să inițiați alte modalități de colaborare?
Pentru mai multe informații vă rugăm adresați-vă consultanților Mendola Pro.
Vom căuta cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru Dumneavoastră.