Companie

Companie

Compania Mendola Pro a fost înființată în cadrul unei afaceri de familie lansată încă în 1990.
Reușitele primelor ani de activitate i-a determinat pe proprietari la divizia domeniilor de activitate, acordând șansa dezvoltării fiecărui segment în parte și implicit la dezvoltarea întregului grup de firme cunoscut azi sub numele Mendola Group.

  • Comercializarea decorațiunilor interioare se desfășoară în cadrul firmei Mendola Pro.
  • Furnizarea țesăturilor pentru perdele și draperii, a devenit domeniul principal de activitate a firmei Deco Center.
  • Serviciile de transport mărfuri în regim intern şi internaţional este oferit prin intermediul firmei Unitrans Logistic.
  • Investițiile imobiliare, închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii a fost dezvoltată în cadrul firmei Pro Invest Parc Logistic.
  • Investițiile imobiliare, închirierea și subânchirierea bunurilor imobiliare proprii în localitatea Vlaha aflată aproape de porțiunea de autostradă Turda – Gilău (ieșirea din Cluj-Napoca spre Oradea) au fost dezvoltate în cadrul firmei Unimode.

Mendola Pro, parte a Grupului Mendola, își desfășoară activitatea în domeniul decorațiunilor interioare și cadourilor de peste 14 ani, oferind posibilitate de colaborare redistribuitorilor.
Prin experiența dobândită pe parcursul acestor ani firma a reușit să devină un furnizor de încredere pe piața de decorațiuni interioare din țară.
Motivat de îmbunătățirea și diversificarea încontinuu a sortimentației și serviciilor oferite, Mendola Pro oferă partenerilor săi soluții optime pentru dezvoltatrea unei afaceri reușite.

Garantăm succesul afacerii Dvs. printr-o gamă generoasă de produse pentru arta mesei: servicii de masă din porțelan și ceramică, tacâmuri, pahare, platouri și boluri pentru servit, fețe de masă, accesorii pentru masă etc.

Articolele de bucătărie: bolurile, vasele termorezistente pentru gătit și servit, suporturile pentru îngrediente și condimente, cănile și farfuriile, coșurile au un design variat și cu funcții suplimentare interesante, de un ajutor real la pregătirea oricărui tip de preparate culinare: pentru bucatarie, living, dormitor sau baie. Oferta Mendola Pro este completată și cu diverse textile decorative, produse home textiles ca perdelele și draperiile finite, modele deosebite de pături și cuverturi de pat și alte accesorii pentru living, dormitor sau baie.

Colecția de tablouri, un alt domeniu caracteristic, cuprinde o selecție reprezentativă de picturi manuale. De la stilul urban până la clasicele tablouri de peisagistică, picturile noastre sunt create de artiști care prin îmbinarea mai multor tehnici dau naștere unor lucrări de excepție. Motivele florale și cele abstracte sunt doar câteva tematici a colecției oferite.

Existând o cerere explicită de către consumatori pentru tot ceea ce înseamnă bedding, firma și-a diversificat sortimentația conform acestei solicitări, oferind perne-pilote antialergice, tratate cu Aloe Vera, având umplutură nanofibră sau puf și pană, toate de o foarte bună calitate.

Competențele profesionale ale firmei asigură servicii de consultantă, livrare rapidă și în același timp promptitudine în relația cu clientul.

Întotdeauna cu un pas înaintea pieței, Mendola Pro aduce ultimele tendințe în materie de decorațiuni interioare. Considerăm că avem datoria față de partenerii noștri de a-i sprijinii cu modele noi, elegante și utile, pentru a deveni cele mai căutate accesorii în locuințe sau cele mai preferate când vine vorba de cadouri.
Clienții noștri pot fi siguri că, fie vorba de ceramică, porțelan, articole decorative, tablouri etc. noi le putem asigura produsele cele mai potrivite la cel mai bun raport calitate-preț, devenind astfel parteneri de încredere pe termen lung pentru toți colaboratorii noștri comerciali.