Decorațiuni de Crăciun

171-11A0126

Febra aurului

Culoarea aurie aduce un ton magic decorațiunii de Crăciun, denotând eleganță și sofisticare. Pentru a crea acest efect vei avea nevoie de multe decorații aurii, globuri aurii fie ele în forme clasice sau manufacturate din pene. Da, pene! Pentru că unul dintre trendurile Crăciunului 2012 vor fi globurile din pene în diferite nuanțe metalizate, cum ar fi auriul, cupru sau chiar bordo, verde. Însă nu trebuie uitate lumânările în diferite forme și mărimi care aprinse în ajunul Crăciunului conferă o atmosferă caldă și luminoasă încăperii. Iar clasicele globuri aurii, fie ele lucioase, mate sau învăluite în sclipici vor fi piesele de rezistență a decorațiunii în ceea ce privește bradul. O altă tendință care va marca modul în care bradul va fi împodobit sunt figurinele de îngeraș sau ren care se vor putea agăța pe brad.

 

Platină înghețată

Crengi, brazi și globuri în formă de con sau stele argintii creează o atmosferă eclectică, totodată reinterpretând decorul naturii de iarnă. La modă în acest an, pentru cei care vor deja altceva decât tradiționalele globuri, dar vor să păstreze aspectul elegant al decorațiunii, aceste piese manufacturate din materiale naturale vor aduce o tentă aparte în decor.

 

Imitația zăpezii

În acest an putem fi martorii unei explozii de produse din zăpadă artificială, tot ceea ce ține de acesta este în trend. Brazi decorate cu pluș, cele care se pot agăța pe perete și ușă sau țurțuri decorative pot fi elemente care completează cu succes orice încăpere în acest sezon. Ceea ce poate completa o decorațiune cu aceste piese, sunt seturile de globuri albe și roșii, împachetate festiv – putând fi oferite ca și cadou celor dragi.