Living – sfaturi pentru decorațiuni

femina1

Trebuie să ai curaj să folosești o singură culoare sau să o completezi cu acelea cu care crezi că poți obține un look armonios.

Să nu-ți fie frică să mixezi stilurile! O masă provincială cu un fotel clasic, care ne amintește de casele englezești poate fi o idee decorativă de excepție. Singurul lucru la care trebuie să te gândești este ca acestea să se asorteze cel puțin cromatic.

Soluția cea mai ieftină pentru canapele deja plictisitoare este folosirea unor perne decorative noi. Totodată și șezutul va fi mai confortabil.

Chiar dacă tapetul de la designerii contemporani nu este ieftină, dacă te decizi în acest sens poți opta pentru a decora numai un singur perete. Din fericire un tapet cu caracter – cu aer retro, cu forme geometrice, cu flori sau cu texturi diferite poate fi de efect utilizând doar câteva m². Dar chiar și în acest caz te sfătuim să ai grijă ca aspectul final să fie în armonie cu decorațiunea existentă în cameră, dar și cu perdelele și draperiile din geam.

Nu uita nici de draperii! O draperie în tonuri calde va mări percepția confortului în orice încăpere. Totodată este important și modul în care arată perdeaua sau decorul. Iar aceste lucruri sunt influențate în mare parte de folosirea rejanselor. Încrețirea faldurilor este datorată fie diferitelor tipuri de rejanse, fie datorită alegerii unor tipuri de galerii, altul decât șinele.