Mici secrete de impact

Rame foto

Prima impresie în cazul interioarelor poate fi la fel de important ca și în cazul oamenilor. De aceea trebuie să avem foarte mare grijă cum decorăm peretele principal al camerei (peretele pe care o vedem la intrarea în cameră).
În principiu, pentru a conferi o atmosferă relaxantă camerei, aceste pereți trebuie decorate lejer, prea multă decorație în cazul de față poate lăsa o impresie dezordonată.

Linii

Dacă vrem să mărim optic dimensiunea camerei, este de preferat să folosim tehnica liniilor verticale/orizontale pe pereți.
Dacă scopul nostru este ca încăperea să capete lățime sau să pară mai adâncă, să nu ne rezumăm la optica oferită de o canapea lată, ci să folosim cu încredere textile decorative cu modele orizontale. Perdelele și draperiile cu model pe orizontală sunt soluții simple, ieftine și practice. Aceste caracteristici se întruchipează în colecția Mendola Fabrics disponibilă în sortimentația companiei Deco Center, despre care puteți afla mai multe aici. Chiar și tablourile mozaic, puse unul lângă altul, pot influența percepția vizitatorului în cameră. Dacă însă nu suntem adepții tablourilor mozaic, putem să folosim cu încredere tablouri mari, orizontale din colecția Mendola Arts.
Aceste idei se pot aplica și în cazul în care vrem ca și camera să pară mai înaltă, cu mențiunea ca în această situație să ne focusăm pe modele verticale.

Fotografii

Pentru un impact vizual de excepție ne putem juca și cu ramele foto de diferite modele și dimensiuni. Astfel camera poate căpăta propria noastră personalitate.  Vă recomandăm selecția ramelor din sortimentul Mendola Pro.

Micul mobilier

Micul mobilier, hitul trendurilor actuale, își menține poziția de lider în decorațiuni. Fiind extrem de practice și ocupând puțin loc, aceste piese de mobilier sunt favoritul tuturor care vor să depoziteze într-un mod chic. Vă recomandăm piesele din colecția noastră, ce sunt manufacturate din lemn de paulownia, fapt pentru care sunt foarte ușoare și durabile.

Accesorii din rattan

Articolele manufacturate din materiale naturale nu numai că sunt wallet-friendly, dar arată extraordinar chiar și într-o încăpere decorată clasic. Coșurile împletite din selecția Mendola Pro sunt în mare vogă, dar și practice pentru depozitare. Nu în ultimul rând prezența acestor articole conferă o atmosferă caldă camerei.