Trendul 2013 în decorațiuni!

Imagine reprezentativa

Trendul 2013 cuprinde 4 stiluri diferite ale formelor și țesăturilor: Romantism minimalist, Formele clasice, Excentrism Maxim și Contraste de Efect.

Toate acestea se pot adapta pentru a fi în pas cu tendințele modei europene.

Romantism minimalist

Romantismul – în toate formele sale, începând de la culori pastelate și dulci, umbre și lumină, forme jucăușe și materiale delicate – sunt aduse în evidență printr-o combinație inedită cu modernismul minimalist. Se îmbină de exemplu textilele cu imprimeuri grafice și linii drepte, structuri cu dantelă și cromul. Toate aceste combinații vorbesc despre tendința de anul acesta în ceea ce privește unul dintre cele mai importante curente în materie de decorațiuni din 2013.

Forme clasice

Utilizarea unor aranjamente tradiționale cu prezența unor obiecte cu design high-tech conturează chintesența acestui trend. Această ambianță simplă sugerează confort și intimitate prin folosirea unor obiecte de decor din lemn sau chiar piele. Portocaliul și albastrul sunt pete de culoare care pe lângă culorile maro și gri conferă un aer retro settingului.

Excentrism maxim

Forme decorative excentrice, printuri neobișnuite, suprafețe glamour… Surrealitatea anticului combinată cu extravaganța modernului alcătuiesc un setting clar, de un impact remarcabil. Culorile predominante în această categorie sunt rozul intens, verdele smarald și violetul.

Contraste de efect

Contrastul captivant dintre texturile poroase și suprafețele line, glossy sunt unul dintre principalele caracteristici ale acestui trend. Materiale naturale precum lemnul, prelucrate în adevărate obiecte de artizanat, combinate cu produsele high-tech creează o atmosferă vibrantă.
Efectul obținut fiind unul futuristic și în același timp pe deplin familiară omului modern. Culorile precum cremul, culoarea nisipului și maroul diafan sunt accente ce caracterizează pe deplin acest mic univers.